top of page

Respira natura

Actualizată în: 9 mar. 2021

Destinația Colinele Transilvaniei este la o aruncătură de băț de oraşele Sibiu, Braşov, Făgăraş, Rupea, Sighişoara şi Mediaş, desfăşurându-se în jurul văilor Hartibaciului, Târnavei Mari și a Oltului. 


Fiind una dintre cele mai mari arii protejate (Natura 2000) din România, aici natura nu doar arată, dar și este una de excepție. 

Ca să poți descoperi toate comorile naturale ale vieții simple de aici, ai la dispoziție 500 de kilometri de trasee turistice marcate, care te pot purta prin misterioase păduri de foioase, pajiști pline de flori și fluturi zburdalnici, tăcute pășuni cu arbori seculari, bogate în nutrienți pentru animalele domestice sau nu, ce trăiesc pe aceste meleaguri. 


Fie că le vei descoperi la pas, pe bicicletă, din șaua calului sau din confortul unei căruțe tradiționale, lasă natura să te învăluie, descoperă-i secretele, respectă-i intimitatea vietuitoarelor. 


Aleargă după fluturi cu bucuria copilului care-i cunoaște pentru prima dată, urmărește zborul acvilei, îmbrățișează un stejar.


195 afișări0 comentarii
bottom of page