top of page

Echipa de pe Coline

Unitatea de Management a Destinației integrează ingredientele și valorile locale ale zonei astfel încât destinația Colinele Transilvaniei, să continue să fie recunoscută ca o destinaţie ecoturistică de calitate, administrată într-un mod profesionist, cunoscută pe plan naţional şi international. Ne dorim ca turiștii să vină într-un număr din ce în ce mai mare, pentru a se bucura de peisajul natural mozaicat și pentru a experimenta viața în satele bine gospodărite în care oamenii trăiesc în principal din produsele locale şi serviciile create, prin utilizarea durabilă a resurselor naturale şi a valorilor culturale.

În perioada 2015 – 2023 OMD Colinele Transilvaniei a fost găzduit de de Asociația Mioritics. Din 2023, Asociația Colinele Transilvaniei a preluat această sarcină. 

Cristina Iliescu - Manager destinație

Inginer ca formare şi născută în Sighişoara, Cristina este legată organic de Colinele Transilvaniei. Mai întâi ca membru al comunităţii şi mai apoi, începând din 2010, ca parte din echipa de elaborare a Strategiei de vizitare a ariei protejate Sighişoara Târnava Mare Podișul Hârtibaciului. Cu experienţă în dezvoltarea durabilă şi în managementul proiectelor, Cristina face parte din Echipa Colinele Transilvaniei încă de la început, ca responsabil strategie şi parteneriate (2015 – 2019). Cu zeci de mii de km străbătuţi de-a lungul şi de-a latul destinaţiei, cunoaşte zona în detaliu, la firul ierbii şi crede cu tărie în potenţialul zonei, în special în cel al comunităţilor şi al actorilor locali. Mai ales atunci când lucrează împreună.

„Oamenii Colinelor sunt principalul atuu al destinaţiei şi pe ei trebuie să veniţi să îi cunoaşteţi!”

Mirona Oreian - Expert Comunicare

Mirona a studiat Jurnalismul și Psihologia la Universitatea Babes - Bolyai din Cluj-Napoca, având un masterat în domeniul Management-ului Organizațiilor Nonprofit. Are o experiență de peste 10 ani în implementarea de proiecte de dezvoltare rurală în regiune, cunoaște destinația și este o iubitoare de natură, plimbări lungi și evenimente faine de weekend. Pentru că pentru ea aici este locul numit acasă, Mirona vorbește cu drag despre tot ceea ce înseamnă Colinele Transilvaniei, fiind responsabilă în echipa noastră de gestionarea activităților de comunicare și promovare a destinației.

image.png

Mădălina Marian - Expert Educație și Ecologie

WhatsApp Image 2024-04-04 at 18.34.31.jpeg

Mădălina are o experiență de șase ani în conservarea și educația pentru natură, lucrând în diverse proiecte internaționale, inclusiv Carbon Credits Transylvania. Împreună cu Fundația Adept și Operation Wallacea, a dezvoltat programul pentru Centrul de Biodiversitate Angofa, concepând materiale și activități pentru studenți, elevi și turiști. Datorită abilităților sale sociale, Mădălina va colabora direct cu școlile din Colinele Transilvaniei, aducând educația pentru natură și dezvoltarea sustenabilă în sălile de clasă, cu scopul de a conserva destinația și de a motiva copiii să rămână în zonă.

Denisa Remeș- Asistent Administrativ/Social Media Manager

Denisa are studii de licență în domeniul Comunicării și PR, precum și un masterat în Publicitate. Deși a studiat la Cluj, dorul de casă a adus-o înapoi în Sighișoara, locul ei natal. Denisa se ocupă de prezența Colinelor Transilvaniei în online, prin postări pe Social Media, unde transmite atmosfera unică a acestei destinații. De asemenea, ea este responsabilă pentru actualizarea informațiilor de pe site-ul Colinelor.

În rolul său de Asistent Administrativ, Denisa se ocupă de partea logistică și organizatorică a asociației, gestionând totul cu profesionalism și atenție la detalii.

image.png

Comitet Consultativ - Oamenii Colinelor care ne inspiră

Cristi Gherghiceanu

Caroline Fernolend

Mihai Dragomir

Carmen Pădurean

Cristian Cismaru

Au făcut parte din echipa Colinelor și ne sunt încă aproape

Florentina Florescu 

Ecolog cu master în Dezvoltare Durabilă, Florentina are o experienţă vastă în elaborarea şi implementarea proiectelor de conservare a naturii, ecoturism și educație pentru dezvoltare durabilă.  Lucrează în zona Colinelor încă din 2005 și este atasată de această zonă, fiind implicată în proiecte de conservare a naturii împreună cu comunităţile locale. Consideră că această zonă este extraordinară prin bogăția naturală și culturală și mai ales prin initiativele locale. Toate aceste ingrediente sunt cu sigurantă cele mai importante în a avea o destinație de ecoturism în care experiențele să fie minunate.

Ruth István

image.png
bottom of page