top of page

Echipa de pe Coline

Unitatea de Management a Destinației găzduită pentru perioada 2015 – 2023 de Asociația Mioritics integrează ingredientele și valorile locale ale zonei într-un plan de acțiune agreat de Board astfel încât destinația Colinele Transilvaniei, în 2023, să fie recunoscută ca o destinaţie ecoturistică de calitate, administrată într-un mod profesionist, cunoscută pe plan naţional şi international, în care turiștii vin într-un număr din ce în ce mai mare, în special pentru a se bucura de peisajul natural mozaicat și pentru a experimenta viața în satele bine gospodărite în care oamenii trăiesc în principal din produsele locale şi serviciile create, prin utilizarea durabilă a resurselor naturale şi a valorilor culturale.

Cristina Iliescu - Manager destinație

Inginer ca formare şi născută în Sighişoara, Cristina este legată organic de Colinele Transilvaniei. Mai întâi ca membru al comunităţii şi mai apoi, începând din 2010, ca parte din echipa de elaborare a Strategiei de vizitare a ariei protejate Sighişoara Târnava Mare Podișul Hârtibaciului. Cu experienţă în dezvoltarea durabilă şi în managementul proiectelor, Cristina face parte din Echipa Colinele Transilvaniei încă de la început, ca responsabil strategie şi parteneriate (2015 – 2019). Cu zeci de mii de km străbătuţi de-a lungul şi de-a latul destinaţiei, cunoaşte zona în detaliu, la firul ierbii şi crede cu tărie în potenţialul zonei, în special în cel al comunităţilor şi al actorilor locali. Mai ales atunci când lucrează împreună.

„Oamenii Colinelor sunt principalul atuu al destinaţiei şi pe ei trebuie să veniţi să îi cunoaşteţi!”

Florentina Florescu - Responsabil parteneriate

Ecolog cu master în Dezvoltare Durabilă, Florentina are o experienţă vastă în elaborarea şi implementarea proiectelor de conservare a naturii, ecoturism și educație pentru dezvoltare durabilă.  Lucrează în zona Colinelor încă din 2005 și este atasată de această zonă, fiind implicată în proiecte de conservare a naturii împreună cu comunităţile locale. Consideră că această zonă este extraordinară prin bogăția naturală și culturală și mai ales prin initiativele locale. Toate aceste ingrediente sunt cu sigurantă cele mai importante în a avea o destinație de ecoturism în care experiențele să fie minunate.

bottom of page