Active-citizens-fund@4x.png

PACT 2020

Generale-Experiente-Fan(c)MihaiDragomir.

Lucrăm împreună 

PENTRU O EUROPĂ VERDE ȘI INCLUZIVĂ

Model de parteneriat activ pentru o dezvoltare durabila (PACT 2020)

 

Prin acest proiect platforma Colinele Transilvaniei sprijină comunitățile locale din 10 sate prin educație și informare să devină o voce în procesul de luare a deciziilor de la nivel local. Revizuim politicile de dezvoltare regională din perspectiva obiectivelor de conservare și întărim parteneriatul Colinele Transilvaniei (format de 11 organizații) prin consolidarea competențelor de advocacy, management organizațional și comunicare.

As Prietenii Mocanitei iunie2016-27.jpg

OBIECTIVE 

Avem trei mari obiective până la încheierea proiectului în anul 2023.

 

  1. Grupuri formate din 150 de persoane din 10 localități din Colinele Transilvaniei vor trece printr-un proces de informare și educare în urma căruia vor asigura un sistem de bună guvernanță locală pentru o dezvoltare durabilă inițiată de comunități active și implicate.

  2. Platforma Colinele Transilvaniei devine instrumentul principal de influențare a politicilor de dezvoltare regională și asigură transpunerea viziunilor locale în politicile publice la nivel regional și/sau național.

  3. Parteneriatul Colinele Transilvaniei, prin dezvoltarea unor instrumente de lucru care facilitează colaborarea și dezvoltarea organizațională, îsi consolideaza capacitatea de a fi un pion important în procesul de luare a deciziilor la nivel regional și de a aduce beneficii comunităților și naturii din Colinele Transilvaniei.

image00491(2).jpeg

COMUNITĂȚI

Lucrăm împreună cu oamenii din Colinele Transilvaniei, mai precis din următoarele comunități:

 

  • Județul Brașov: Viscri, Cincșor, Criț;

  • Județul Sibiu: Alma Vii, Malancrav, Richis, Agnita;

  • Județul Mureș: Daia, Saschiz, Archita.

PROIECT DERULAT DE 

WWF Logo.jpg
Mioritics%20Association%20Logo_edited.pn
MET%20Foundation%20Logo_edited.png

Proiectul este derulat de Asociația WWF România, Asociatia Mioritics, Fundatia Mihai Eminescu Trust și beneficiază de o finanțare în valoare de 247.856  euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.