Drumeţie

Te asteptăm să descoperi Colinele Transilvaniei la pas. Așa vei putea să respiri natura, să te bucuri de priveliști și de amintiri inedite.

Urmărește zborul acvilei țipătoare mici, ascultă ciocănitorile ce se ascund în pădurile bătrâne, privește cu încântare saltul grațios al căprioarelor. Caută un stejar multisecular, îmbrățișează-l și lasă-l să îți spună secretele și poveștile sale. Lasă-te fermecat de satele multiculturale, descoperă produse și arome locale și încearcă experiențe noi.

 

Oprește-te să admiri peisajul, miroase florile de câmp, gustă fructe de pădure direct de la sursă, vizitează gospodăriile și stai de vorbă cu oamenii locului.

 

Hiking and Trekking Page.jpg

ECHIPAMENT RECOMANDAT: sursă de hidratare, pălărie/sapcă, încălţăminte adecvată.

IMPORTANT DE ȘTIUT: Fiindcă ești într-o arie protejată Natura 2000, cu tradiţie în creșterea animalelor, poţi întâlni atât animale sălbatice cât și câini care păzesc turmele de oi, vaci și bivoliţe. De aceea îţi recomandăm să fii însoţit de un ghid local cu experienţă.

Vrei să pleci la o drumeţie în deplină libertate? Încearcă traseele recomandate sau planifică-ţi singur traseul, folosind harta Zenith Maps sau aplicațiile de mobil TBT - Transylvania Bike Trail sau Via Transilvanica.

Vrei o experienţă personalizată? Contactează un ghid local sau una dintre agenţiile locale cu experienţă pentru detalii.

Credit foto: Florentina Florescu