top of page

Colinele Transilvaniei și satul Biertan sunt finaliste în competiția Destinația Anului! Ajutați-ne să aducem premiul ACASĂ, în sudul Transilvaniei.



Lume, lume, cu bucurie dăm sfară în țară!


COLINELE TRANSILVANIEI a fost nominalizată ca destinație finalistă în competiția DESTINAȚIA ANULUI din România, la secțiunea REGIUNI ECO-TURISTICE.

Iar satul BIERTAN, unul dintre satele emblematice ale destinației noastre, concurează la categoria SATE DE POVESTE.


Și tu ne poți susține.


Votează în intervalul 15 aprilie - 8 mai: https://destinatiaanului.ro/destinatii/voteaza, alegând Colinele Transilvaniei și Biertan.


Asigură-te că votezi la minimum 3 categorii și dă click pe butonul de la finalul paginii „Apasă pentru validarea votului!” pentru ca votul tau să fie înregistrat. Ultimul pas pe care trebuie să îl urmezi este să validezi adresa de e-mail!


Dacă încă nu ești convins, îți propunem un scurt exercițiu de imaginație: coline domoale și pajiști cum rar mai găsești în Europa, cu flori de câmp și fluturi colorați, așa cum îți amintești din copilărie. Păduri cu stejari seculari, sate medievale cu biserici fortificate, peste 500 de kilometri de trasee de drumeție și bicicletă marcate, liniște în casele de oaspeți amenajate cu bun gust, nopți de vară sub cer instelat, miros de hencles gătit cu drag de gospodinele din sat, legume și fructe proaspăt culese din grădinile localnicilor, experiențe gourmet în restaurante amenajate în locații inedite.


Ți-am tot spus că-i fain tare pe la noi.


Hai! Ajută-ne să aducem premiul acasă, în Coline! 


Sursă foto: Jeno Major

15 afișări0 comentarii
bottom of page