top of page

Partener in Coline

Cine poate fi partener în reţeaua de ecoturism Colinele Transilvaniei? 


Orice operator cu activitate pe teritoriul destinaţiei Colinele Transilvaniei, care are activități turistice (cazare, tour-operator, ghid locali, producător local, meşteşugar, prestator de servicii conexe turismului, ONG-uri) și care respectă un set de criterii inspirat din standardul pentru ecoturism Eco-Romania


„PARTENERII COLINELE TRANSILVANIEI” dau valoarea destinației și suntem onorați de activitatea acestora în zonă. Ei sunt aceia cu care ne mândrim și care ne asigură că cei care vin în destinația noastră experimentează bucuria, diversitate și pacea pe care Colinele o oferă. 


Prin apartenența la reţeaua locală de produse ecoturistice, membrii sunt parte dintr-o platformă comună de lucru, pe care ne place să o numim Familia Colinelor, în care ne dăm mâna să facem lucruri frumoase împreună. Oferim serviciilor din rețeaua de ecoturism o vizibilitate crescută în materialele de promovare ale Colinelor, atât în mediul online cât și materialele printate, precum și la evenimentele de promovare, la târgurile de turism de profil din țară și din afara ei. Și cu siguranța partenerii Colinelor, sunt aceia pe care îi recomandăm cu prioritate către turiștii, media, lideri de opinie care vor să vină și să descopere zona. 


Dacă vrei să devii PARTENER ÎN COLINELE TRANSILVANIEI, trimite-ne un email pe contact@colinele-transilvaniei.ro și ne auzim să povestim pe îndelete despre experiențele pentru suflet pe care le putem dezvolta împreună.

bottom of page