top of page

Sânziene, zâne, flori și păsări

Unde?

Angofa Wildlife Center

Când?

27 iunie 2021, 13:00:00

Organizator:

Angofa Wildlife Tours, Fundația ADEPT Transilvania, Colinele Transilvaniei

Vă invităm, în 27 iunie 2021, de la ora 16, la Centrul pentru Biodiversitate Angofa, la un eveniment menit să celebreze una dintre cele mai importante date din calendarul popular românesc: Sânzienele.

Zâne extrem de frumoase ce protejează pădurile, pajiștile, recoltele și care conferă puteri speciale florilor transformându-le în plante medicinale, se cer îmbunate cu un eveniment aparte, în mijlocul naturii.
Vom petrece această zi magică împreună, cu povești transilvănene, ne vom plimba prin pajiștile cu flori sălbatice, şi vom lua cina la lumina stelelor, cu produse locale, muzică în surdină şi vin bun.

Şi cum tradiţia spune că musai e să ne facem coroniţe din sânzâiene, vom culege flori, descoperind în acelaşi timp traseele special create pentru o bună înţelegere a naturii, a speciilor şi a ceea ce presupune munca de protejare a biodiversităţii, sub îndrumarea biologului nostru.
Avem un număr limitat de locuri, doar 30!

Dress Code: Casual, dar de vreţi puteţi veni în ie şi nu uitaţi de o haină mai călduroasă, bună după apus!

Program:
16:00 - 18:00 - Plimbare pe traseele special create pentru interpretarea naturii
18:00 - 19:30 - Degustarea preparatelor tradiționale
19:30-20:30 - Povești, muzică și scurte prezentări despre flora si fauna locului

BILETE DOAR PE : https://www.eventbrite.com/e/sanziene-celebration-event-tickets-150988272989?fbclid=IwAR0-__wuZqdLW5MpTJJ0-Sf6dlhpnBgjZAcpZdDT-w8trcMFrymqQ-ddog8

Detalii și rezervări:

bottom of page