top of page

Proiecție de film: Charles and his Island of Fantasy

Unde?

Biserica Fortificată Cincu

Când?

1 mai 2024, 14:00:00

Organizator:

Asociația Fuga Lolelor Cincu, Museum in Progress

Fuga Lolelor Cincu și Museum in Progress vă invită la film!

Miercuri, 1 mai, la ora 17:00, la Muzeul din incinta Bisericii Fortificate din Cincu, va avea loc proiecția filmului "Charles and his Island of Fantasy", în prezența regizorului japonez Ayumi Hasegawa. Filmul durează 58 de minute și 30 de secunde, iar intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate. Pentru a vă rezerva un loc, trimiteți un e-mail cu subiectul "REZERVARE" la adresa fuga.lolelor@gmail.com.

"Charles and his Island of Fantasy" este un documentar regizat de Ayumi Hasegawa și produs de WOWOW Inc. în 2017. Filmul urmărește fotograful Charles Freger în timpul explorărilor sale din Japonia, documentând 58 de festivaluri carnivalești de-a lungul a trei ani, construind astfel o legătură între patrimoniul european și cel japonez. După proiecție, va urma o discuție informală cu regizorul Ayumi Hasegawa.

Regizorul Ayumi Hasegawa a început cariera la o casă de producție TV din Japonia, lucrând în special în domeniul știrilor. Ulterior, a devenit freelancer, regizând documentare pe teme istorice și culturale. În 2017, filmul său "Charles and his Island of Fantasy" a fost nominalizat pentru Grand Prix la Federația Japoneză de Broadcasting Comercial și Premiile de Televiziune Asiatice.

Nu ratați acest eveniment special! Rețineți că locurile sunt limitate, așa că rezervați-vă locul prin e-mail și veniți să vizionați un documentar captivant urmat de o discuție cu regizorul.

Detalii și rezervări:

bottom of page