top of page

Picnic nocturn & degustare de vinuri

Unde?

Angofa Wildlife Centre

Când?

6 august 2023, 16:00:00

Organizator:

Winekooltour şi Angofa Wildlife

Duminică, 6 august te invităm la Angofa Wildlife Center, la o degustare de vinuri și un picnic al fresco, scăldați în razele de chihlimbar ale apusului. 🌅

Melania, sommelier Winekooltour ne aduce o selecție de vinuri românești divine, iar noi aranjăm platouri cu brânzeturi, mezeluri, legume și fructe de sezon. O să coacem și câteva prăjituri, pentru ca viața e prea scurtă să nu mănânci un desert în fiecare zi. 🍷🍇🍾🧀🍰

Mesele, băncuțele și baloții de paie vor fi aranjate la umbra copacilor din curtea vechii școli din Angofa. Dacă vrei să rămâi să vezi ploaia de stelele pe înserate, noi nu avem nimic împotrivă, chiar te încurajăm să iei cu tine o păturică și să asculți concertul frenetic al greierilor.

Când se îmbina ziua cu noaptea, vom pune de un foc de tabără să încheiem seara pe o notă magică.🔥
Vom avea parte și de un moment muzical special despre care o să spunem mai multe în curând. 🎶
Te așteptăm cu brațele deschise, împreună cu prietenii tăi la ora 19.⏰

Contribuția pentru participarea la eveniment este 100 RON și include degustarea de vinuri și gustările. Cei care doresc să se lungească la încă un pahar, vor putea achiziționa vinuri la locul faptei.

Iubim copiii, deci nu-i lăsa acasă pentru că au intrare gratuită. 👶🏻

Te rugăm să ne anunți dacă vii la angofawildlifecentre@gmail.com sau la 0743806748

Din Sighișoara se poate ajunge cu mașina, dar condu încet pentru că este un drum de țară. Dacă vrei să te bucuri de vinuri, hai mai bine cu taxiul .

Detalii și rezervări:

bottom of page