top of page

Picnic cu produse locale și plimbare în natură la Angofa

Unde?

Angofa Wildlife Center

Când?

23 mai 2021, 07:00:00

Organizator:

Angofa Wildlife Tours, Grădinile Mălâncrav, Fundația ADEPT Transilvania, Colinele Transilvaniei

Vino alături de noi la Picnic cu produse locale și plimbare în natură la centrul de biodiversitate de la Angofa, lângă Sighișoara!

Evenimentul, ce sărbătorește biodiversitatea uimitoare a zonei și bucătăria locală are loc la doar 15 minute de Sighișoara, la Centrul pentru biodiversitate Angofa.

Descoperiți biodiversitatea colinelor locale transilvănene, alături de un ghid local specializat, explorând câmpurile și pădurile în căutarea păsărilor, a fluturilor și chiar a căprioarelor, dacă avem noroc!

Ne vom organiza în grupuri de câte 10 persoane pentru plimbările prin pajiștile cu flori sălbatice și vă vom învăța despre flora și fauna locală pe care le vom observa de-a lungul drumului. Această activitate este perfectă pentru copii, deoarece vom prinde și fluturi și vom afla mai multe despre speciile care ne înconjoară.

Și cum orice plimbare stârnește apetitul, vom lua prânzul împreună, în grădina noastră liniștită. Masa include un bufet cu specialități de sezon, pregătite exclusiv cu produse de la fermierii și mici producători din zona Târnava Mare.
Vă așteptăm pentru a sărbători întoarcerea păsărilor migratoare cu un prânz delicios preparat din delicioasele bucate locale!

Bilete se pot achiziționa de pe: https://www.eventbrite.com/e/transylvanian-wildlife-and-lunch-tickets-141985916699?fbclid=IwAR3fZ8lLGMIsY2bJmle-MYnqz9m4h4ek_LXCewhvnrJasfxiy2wiZRbe8p4

Nota: acest eveniment este în aer liber din cauza restricțiilor pandemiei de Covid-19. Dacă restricțiile în vigoare la data evenimentului vor împiedica desfășurarea lui, toate sumele achitate pentru rezervări vor fi returnate.

Detalii și rezervări:

bottom of page