top of page

MuziColine - Recital cu arii de operă

Unde?

Copșa Mare 122

Când?

12 noiembrie 2023, 14:00:00

Organizator:

UCIMR, Primăria Comunei Biertan

Vă invităm 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝟏𝟐 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟔:𝟎𝟎, 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐩𝐬̦𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐞 𝟏𝟐𝟐, pentru un inspirat recital cu arii de operă susținut de solistul Operei Naționale București, Liviu Indricău, alături de Andreea Petrescu, Ioana Petrescu, Miruna Preda, Sandra Bărănescu, Dimitrie Pădurariu, Cătălin Moței, Cătălin Apostol, acompaniați la pian de Adina Alupei.

Cu peste 17 ani de experiență la Opera Națională Română Iași, Adina Alupei a avut numeroase colaborări remarcabile, inclusiv cu Filarmonica „Moldova” Iași. A pregătit Corul Academic „Gavriil Musicescu” și a susținut numeroase concerte. De asemenea, a fost implicată în predare la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași și a acompaniat artiști lirici și instrumentiști în diverse recitaluri.

În plus, Adina Alupei a avut ocazia de a învăța de la artiști de renume și dirijori talentați, ceea ce a contribuit la dezvoltarea sa profesională.
În afară de spectacolele pregătite sau ȋn care participă activ din repertoriul de operă, activitatea sa însumează peste 150 de recitaluri şi peste 15 Masterclassuri (în calitate de pianist acompaniator), inclusiv Masterclass-ul Vocal din cadrul Academiei ICon Arts Transilvania.

Acum aveți ocazia să o ascultați în acest Recital de Arii de Operă, alături de artiștii pe care îi va acompania la pian.

Vă așteptăm! 🎶

Detalii și rezervări:

bottom of page