top of page

Micro-târg interactiv de meșteșuguri

Unde?

Turnul Măcelarilor - cetatea Sighișoara

Când?

31 octombrie 2023, 12:00:00

Organizator:

Cultfort - Fortăreață culturală urbană şi Mihai Eminescu Trust

În 31 octombrie, la orele prânzului, am plănuit un Târg Interactiv de Meșteșuguri dedicat copiilor și adolescenților din zona Sighișoarei.
Turnul Măcelarilor - pe cele patru niveluri, va găzdui, simultan, patru ateliere gratuite petru 20 de copii și tineri, cu vârsta între 6 și 16 ani.
Fiecare atelier va dura 30 de minute, cei 20 de participanți norocoși având ocazia să „bifeze” patru meșteșuguri în aceeași zi și să plece acasă cu rezultatul creativității lor.
Marcăm - simbolic - finalul proiectului CULTFORT - prin aceste micro-ateliere demonstrative. Ele amintesc de „AUGUST - Luna Artei Urbane”, seria noastră de 4 ateliere organizată în vară. Dăm șansa, așadar, și altor copii care vor să le experimenteze cu această ocazie.

🚩Pentru înscrieri vă așteptăm în perioada: 19.10.2023 - 27.10.2023, prin mesaj privat pe pagina de Facebook CULTFORT, în care părinții sunt rugați să menționeze:
- Numele complet și vârsta participantului.
- Numele complet și numărul de telefon al părintelui.
Înscrierile se finalizează în momentul în care numărul acestora atinge 20 de înregistrări, pe principiul „primul venit, primul înscris”.

INFO: Etajele Turnului Măcelarilor vor fi încălzite cu aeroterme.
Evenimentul este gratuit.

Detalii și rezervări:

bottom of page