top of page

Maratonul Cetăților - Transylvania Legends

Unde?

Mălâncrav

Când?

21 mai 2022, 07:00:00

Organizator:

Transylvania Legends

Pe 21 Mai 2022, în cadrul etapei a 8-a a ultra-maratonului Transilvania Legends, de la ora 10:00 dăm startul Maratonului Cetăților.
Din inima Ținutului Săsesc, mai precis din Mălâncrav, județul Sibiu, la peste 400 de metri altitudine cu alergare pe drumuri de țară, pe drumuri prelungi prin pădure, pe coline și coaste, poienițe și până în Mediaș.

🏃🏻 Startul pentru maratonul Cetăților se va lua în Colinele Transilvaniei, la Mălâncrav, la ora 10:00 dimineața, imediat după ședința tehnică.
Traseul de 41,8 km te poartă pe drumuri de țară, pe drumuri prelungi prin pădure, pe coline și coaste, poienițe și zone cu asfalt prin sate.
📍 Din Biertan, punct de start pentru cursa de semi-maraton, traseul va deveni mai dificil și mai provocator întrucât distanța lungă pe care o vei avea de parcurs până în Mediaș va fi una în care vei alerga pe drumuri cu asfalt. Vei străbate locuri cu urcări și coborâri puternice, prin zone de pădure cu animale sălbatice, curbe și ocolișuri de vârfuri abrupte, drumuri de țară, poienițe și asfalt.
Sosirea se face în centrul Mediașului, unul dintre cele 7 orașe-cetate din România.

Timp limită: 9h pentru maratonul și 5h pentru semi-maraton

Detalii și rezervări:

bottom of page