top of page

Hiking, forest bathing și yoga

Unde?

Mălâncrav-Florești

Când?

12 mai 2024, 06:45:00

Organizator:

Anii Drumeției şi Transylvania Guide Sibiu

În data de 12 Mai, sunteți invitați să vă alăturați unei experiențe unice în natură! Drumeția are loc pe Via Transilvanica, în zona Colinele Transilvaniei, pe segmentul Terra Saxonum, între localitățile Mălâncrav și Florești. Acest eveniment este perfect pentru voi dacă vreți să vă bucurați de frumusețea naturii, de peisajele verzi și de tehnici de mindfulness pentru a vă reconecta cu voi înșivă.

Pe parcursul traseului, veți avea ocazia să faceți opriri pentru sesiuni de yoga sub stejarii seculari, să practicați meditația și să faceți exerciții de împământare. Puteți învăța despre "forest bathing" și despre impactul pozitiv al naturii asupra sănătății voastre.

Tema acestei drumeții include discuții despre:

Ahimsa (non-violență) – cum să respectați mediul înconjurător, natura și pe voi înșivă.
Santosha (mulțumire) – cum să vă bucurați de bucuria simplă și satisfacția de a explora natura.

Veți avea, de asemenea, ocazia să vizitați satul Mălâncrav, inclusiv biserica evanghelică, livada și conacul Apafi. La Florești, veți putea savura o mică degustare la Stâna de pe Coline.

Aceasta va fi o zi dedicată mișcării conștiente și sănătoase, în timp ce vă bucurați de frumusețea naturii. Sunteți așteptați pentru o zi plină de explorare și relaxare!

Detalii și rezervări:

bottom of page