top of page

Flavours and Sounds of Transylvania - Drumeție de primăvară la Nou Român

Unde?

Nou Român, Arpașu de Jos

Când?

11 aprilie 2021, 08:00:00

Organizator:

Organizator / Event organizer: Asociația MyTransylvania, Muzeul ASTRA Sibiu, Comunitatea din Nou Român, Colinele Transilvaniei, Asociația Județeană de Turism Sibiu, Urban Bike Revolution

10:45 - 11:00 Întâlnire la muzeul din Nou Român. Preluare pachete de picnic cu specialități locale de sezon de la gazde. Copiii, începând cu vârsta de 7 ani, au pachet propriu. Există și o opțiune vegetariană, dacă ne scrieți un mesaj.

11:00 Plimbare prin sat și drumeție la un punct de belvedere aflat în apropiere. Grad de dificultate de nivel ușor: 45 min. de mers pe jos dus (2 km cu 100 m diferență de altitudine) cu urcări ușoare. Echipament necesar: bocanci, geacă impermeabilă și rucsac (cu loc pentru pachetul de picnic), termos pentru ceai cald, pătură picnic.

12:00 - 13:00 Picnic afară, în natură. Facem un foc și mâncăm împreună.

14:00 Retur în sat și ateliere pentru copii în curtea muzeului unde ne așteaptă un sirop și un desert.

Experiența propusă este una pentru iubitorii de natură în orice anotimp. Ne mișcăm pe afară, indiferent de vreme și ne bucurăm de specialități locale de sezon. Descoperim zona satului Nou Român din Podișul Hârtibaciului

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere respectiv achiziționare bilet, altfel nu știm pentru câtă lume să ne pregătim.

Pentru bicicliști:
Plecare din gara Sibiu la ora 07:27 spre Avrig. Ruta de deplasarea este pe drumuri parțial asfaltate prin Săcădate, Glâmboaca și Colun / 26 km.
Cei care doresc să vină cu bicicleta sunt rugați să ne transmită un e-mail la adresa contact@mytransylvania.ro

Ghizi: Cristian Cismaru (0722396755) și Andrei Rusu

Mai multe detalii și înscrieri pe www.eat-local.ro

Detalii și rezervări:

bottom of page