top of page

Drumeție în familie pe Valea Hârtibaciului

Unde?

Hosman

Când?

22 octombrie 2022, 07:30:00

Organizator:

Anii Drumeției

Vom porni din vecinătatea Bisericii fortificate din Hosman, unde vom găsi un loc pentru a lăsa mașinile și vom urca către sud, în direcția satului Glâmboaca situat pe malul Oltului. Ajunși pe culmea dealului vom admira panorama maiestuoșilor Munți Făgăraș și, după o scurtă pauză pentru gustare, vom continua puțin spre est în direcția satului Fofeldea, apoi vom coti spre nord pentru a reveni, pe o potecă prin pădure, în Hosman.

Pe cei care au rezistat eroic până la capăt vom avea o surpriză culinară care să îi bucure la final de drumeție.

Tura este potrivită persoanelor cu un minim de condiție fizică și copiilor.

Detalii:
Pentru cei care pleacă din Sibiu: ora 10:00, în parcarea magazinului Hobby Mobilă din str. Ștefan cel Mare nr. 195, la ieșirea spre Agnita.

Pentru cei care vin direct la Hosman: întâlnire pe strada cu Biserica fortificată din sat. La finalizarea turei vom recupera mașinile tot de acolo.

Costuri:
60 lei/adult sau copil peste 14 ani; 10 lei/copil sub 14 ani.

Tura se va ține cu minim 12 participanți adulți.

Copiii de la 5 ani în sus pot participa, cu condiția să fie însoțiți de un adult (părinții sunt responsabili pentru a evalua dificultatea traseului pentru copii).

Transport:
Putem asigura transportul tur-retur, contra-cost, unui nr. limitat de persoane.
Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0722-177001, după efectuarea înscrierii.

După finalizarea procesului de înscriere, ghidul (Dumitru Troanca) va crea un grup de WhatsApp pe care ne vom organiza / redistribui în mașinile celor care vin cu mașina.
Costurile de transport ale acestora vor fi acoperite, în comun, de către ocupanții mașinii respective (costul aproximativ va fi de 15 lei / pers).

Distanță: 12 km
Diferență nivel: 290 metri

Detalii și rezervări:

bottom of page