top of page

Drumeție în familie în Nucet

Unde?

Sibiu, Bd. Victoriei, în fața Facultății de Litere

Când?

1 mai 2023, 06:00:00

Organizator:

Anii Drumeției

Dragi drumeți,
Colegii de la Anii Drumeției vă propun o drumeție ușoară în Colinele Transilvaniei, în jurul satului Nucet, pentru a ne bucura de verdele crud al primăverii și pentru a admira, de la depărtare, crestele înzăpezite ale Făgărașilor, pe toată lungimea lor, de la vest la est. De pe culmile ce înconjoară satul Nucet ne vom putea bucura de priveliști superbe asupra Podișului Hârtibaciului și Țării Făgărașului, între Cârța și Avrig.
Sunteți pasionat de fotografie? Traseul oferă excelente ocazii pentru fotografie în natură.
Iubiți istoria? Vom vedea semnele tranșeelor și vom păși pe urmele soldaților, care au luptat pe dealurile de lângă Nucet, în timpul Primului Război Mondial.
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Ne întâlnim la ora 9.00, pe Bd. Victoriei, în fata Facultății de Litere, de unde ne vom îndrepta, grupați, către Nucet.
ECHIPAMENT RECOMANDAT
Ghete de drumeție, pantaloni de drumeție specifici sezonului, bluză de corp tehnică din material sintetic sau merinos, polar, jachetă de vânt și/sau impermeabilă, șapcă sau pălărie, rucsac în care să aveți o bluză de schimb, apă și mâncare pentru picnic.
COSTURI
50 lei/adult sau copil peste 14 ani
Pentru copiii până în 14 ani participarea la drumeție este gratuită, cu condiția să fie însoțiți de un adult (părinții sunt responsabili pentru a evalua dificultatea traseului pentru copii)

TRANSPORT
Oferim transport gratuit în limita a 8 locuri pe principiul primul venit primul sosit. Alocarea și confirmarea locurilor în microbuz se face după achiziția biletului de participare, printr-un mesaj trimis ghidului.

Detalii și rezervări:

bottom of page