top of page

Divertisment muzical la Cetatea Rupea

Unde?

Rupea

Când?

27 iunie 2021, 14:00:00

Organizator:

Opera Brașov

Duminică, 27 iunie 2021, de la ora 17.00, la Cetatea Rupea, Opera Brașov continuă seria recitalurilor propuse în acest obiectiv istoric și turistic important din județul Brașov, cu un eveniment special, intitulat „Divertisment muzical la Cetate”, susținut de Cvintetul vocal ANATOLY.

Repertoriul oferit este unul ce stă sub semnul iubirii, al prieteniei, al bucuriei, într-un cuvânt, al relaxării ce vine din gândul la vară și vacanță. Cei cinci muzicieni brașoveni vor încânta publicul cu melodii celebre din repertoriul internațional: „Besame mucho”, „Seaside Rendezvous”, „Ciao bella, ciao”, „New York, New York”, cu melodii românești de altădată, foarte îndrăgite: „Vrei sa ne-ntâlnim sâmbătă seară?”, „Inima-i un telefon”, dar și cu multe alte surprize muzicale, în adaptările și aranjamentele lui Ciprian Cucu și Ciprian Țuțu.
La pian: Lioara Frățilă.

Cvintetul vocal ANATOLY este alcătuit din:
Andrada Mureşan (alto) – profesor la Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov,
Gabriel Baciu (tenor) – inginer CANAM Brașov,
Ciprian Cucu (tenor) – cântăreț bisericesc; student la Facultatea de Muzică - Universitatea „Transilvania” Brașov și Facultatea de Teologie din Sibiu; realizează aranjamentele grupului,
Ciprian Ţuţu (bariton) – conf.univ.dr. la Universitatea „Transilvania” Brașov și Universitatea Națională de Muzică din București; dirijorul Corului Academic Radio Bucureşti; realizează aranjamentele grupului și
Marius Modiga (bas) – profesor la Seminarul Teologic „Dumitru Stăniloae” din Brașov, precum și dirijorul Corului Concentus – Brașov.

Participarea la recital este condiționată doar de achiziționarea unui bilet de vizitare a Cetății Rupea!
Eveniment desfăşurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov.

Detalii și rezervări:

bottom of page