top of page

Cobor între Stejari

Unde?

Cobor Farm

Când?

3 iunie 2023, 06:00:00

Organizator:

Cobor - Ferma ecologică, Fundația Conservation Carpathia

Pe 3 și 4 iunie te invităm la Cobor între Stejari, singurul eveniment din România pe care să-l trăiești cu toate simțurile, în mijlocul naturii.
Cobori între stejari secularii și ajungi la Ferma de Biodiversitate Cobor, printre pășuni și dealuri transilvănene, la răscruce de drumuri și de istorie, în cel mai vechi sat din Țara Făgărașului, satul Cobor.

Cobori între stejari și descoperi cele mai valoroase pășuni naturale rămase în Europa. Cele mai mari cinci pășuni de stejar din România (unele cu o suprafață de peste 1.000 ha) se află toate, pe o rază de 20 km, în jurul satului Cobor.
Timp de două zile uităm un pic de lumea de afară. Ne bucurăm de frumusețea locului, purtăm recunoștință naturii, dansăm și ne lăsăm conduși de istorie, de muzică, de dans și de voie bună.

Pentru cei care au energie de consumat organizăm Carpathia Bike Tour, ediția a II-a, un eveniment de ciclism care pune în valoare biodiversitatea unică a Munților Făgăraș și a Colinelor Transilvaniei (evenimentul va fi anunțat zilele următoare cu toate detaliile).

Evenimentul este organizat de Fundația Conservation Carpathia și Ferma de Biodiversitatea Cobor, cu sprijinul OAK Foundation, în parteneriat cu Majorel, Asociația Transylmagica, Colinele Transilvaniei și Poșta Română.

Detalii și rezervări:

bottom of page