top of page

Atelier de lucru manual la Cetatea Adventului

Unde?

Axente Sever

Când?

19 decembrie 2021, 14:00:00

Organizator:

Forumul Democrat al Germanilor din Romania (F.D.G.R) Mediaș, Asociația Culturală Pusteblume Mediaș

Acest atelier creativ își dorește să poată oferi participanților o bucățică de timp în care să socializeze, să râdă, să se relaxeze și să-și creeze o amintire plăcută.
”Dacă reușim și să confecționăm ceva drăguț din materiale reciclate, atunci vom putea îmbină utilul cu plăcutul și la finalul atelierului, pe lângă timpul petrecut împreună, vom avea și un ornament drăgălaș care să ne bucure o vreme sau pe care să îl dăruim unei persoane speciale.
Dacă am pomenit de materiale reciclate, mereu m-am întrebat unde dispar șosetele.
Nu cred că este cineva care să nu-și fi pus această întrebare măcar o singură dată. Toți avem un mic inventar de șosete care și-au pierdut perechea. Propun să dăm o nouă șansă șosetelor desperecheate și să le transformăm în gnomi. Gnomii din șosetă sunt niște pitici simpatici și sunt un ornament minunat pentru Crăciun. Un gnom poate înfrumuseța orice raft, pervaz sau birou și poate fi un cadou drăgălaș pentru cineva drag.
Am o propunere și pentru cei care preferă florile textile în locul gnomilor din șosete: flori din eșarfe sau cămăși. După doar câțiva pași simpli, dintr-o eșarfă veche sau o cămașă nefolosită, poți obține cele mai frumoase și delicate flori textile.
Cu aceste flori poți împodobi o bentiță, de cap sau de gât, o poți transformă în broșă, în agrafă sau în ornament pentru pomul de Crăciun. De asemenea pot fi dăruite cuiva drag.
Aștept cu nerăbdare să ne vedem, să povestim și să vă prezint ideile mele!”
Cristina Pana

🎟️ Bilete: 0741 056 817
📅 Perioada: 4-5 Decembrie 2021
⌛ Durata: Un atelier durează în jur de o oră
💰 Cost: 40 de lei per atelier
🎁 Ce include: Toate materialele sunt incluse și vei pleca acasă cu obiectul confecționat de tine (depinde de atelier: globuri, bijuterii, sacoșe de pânză, turtă dulce etc.)
👥 Cine: Adulți și copii
---
Partener oficial:
manufactura de print
(www.manufacturadeprint.ro)
Medieval Apartments Frauendorf
(www.turistintransilvania.com)

Participarea la eveniment se face respectând normele sanitare în vigoare.

Detalii și rezervări:

bottom of page