top of page

Angofa- Biodiversitatea Contează!

Unde?

Angofa, Mureș

Când?

26 septembrie 2020, 08:00:00

Organizator:

Fundația ADEPT Transilvania

Vă invităm cu mare drag la inaugurarea oficială a Angofa Biodiversity Centre, situat într-o vale liniștită, de o frumusețe impresionantă și ușor accesibilă, la doar 5 km de Sighișoara.
Programul propus include nu doar inaugurarea centrului pentru biodiversitate și prezentarea activităților pe care le vom organiza aic, ci și lansarea oficială a porțiunii tronsonului de MTB ce leagă Angofa de Sighioara, parte a Transilvania Bike Trails Network, degustarea de produse locale și ecologizarea zonei.
Puteți ajunge la Angofa fie pe bicicletă, fie pe jos sau cu mașinile personale, singura condiție este să fiți echipați corespunzător.

Ne vom petrece ziua de sâmbătă împreună, explorând peisajul mozaicat, străbătut de pârâuri repezi, cu parcele arabile, pășuni și fânețe, cu flori de câmp și plante aromatice, ce găzduiește numeroase tipuri de insecte, păsări și mamifere.
Pentru a confirma participarea dumneavoastră la eveniment, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru, Ben Mehedin: ben@fundatia-adept.org, până cel târziu joi, 24 septembrie, ora 16:00.
Mai multe informații pe https://www.facebook.com/events/2709425912720471

Detalii și rezervări:

bottom of page