top of page

5K Run&Walk 2023

Unde?

Sighișoara

Când?

24 septembrie 2022, 12:00:00

Organizator:

Asociația AUM

🙋‍♀️ Evenimentul se adresează tuturor celor care iubesc sportul și natura, celor care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod constructiv și celor care doresc să susțină cauza caritabilă. Prin acest cross încurajăm un stil de viață echilibrat și sănătos alături de consolidarea sentimentului de apartenență în comunitatea sighișoreană.
🙋‍♂️ Traseul are 5 kilometri și poate fi parcurs prin alergare și/sau mers, fiind organizat pe câteva străzi ale orașului și pe poteci de pădure.
☝️ Acest eveniment NU ESTE O COMPETIȚIE sportivă, astfel că nu se va folosi un cronometru și nu se va realiza o ierarhie a celor care trec de linia de finish. Revenim la conceptul inițial al acestui tip de eveniment încurajând participarea tuturor indiferent de pregătirea fizică.

🙌 Ca de fiecare dată participarea la eveniment presupune și o 𝘀𝘁𝗿𝗮̂𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶, sub formă de donație minimă, pentru o cauză locală.

Vârsta minimă de participare fără un părinte / adult însoțitor este 14 ani, copii sub această vârstă putând parcurge traseul în alergare și / sau mers doar cu însoțitor.

Detalii și rezervări:

bottom of page