top of page

5K Run&Walk + ColorAct - EDIȚIE SPECIALĂ

Unde?

Sighișoara

Când?

25 septembrie 2022, 12:00:00

Organizator:

Interact Club Sighișoara, Asociația AUM

În acest an organizăm o ediție specială 2-în-1 formată din "5K Run & Walk - Run for a reason" (a 4-a ediție consecutivă) + ColorAct (inițiativă de tip color run a liceenilor din Interact).

🙋‍♀️ Evenimentul se adresează tuturor celor care iubesc sportul și natura, celor care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod constructiv și celor care doresc să susțină cauza caritabilă. Prin acest cross încurajăm un stil de viață echilibrat și sănătos alături de consolidarea sentimentului de apartenență în comunitatea sighișoreană.
🙋‍♂️ Traseul are 5 kilometri și poate fi parcurs prin alergare și/sau mers, fiind organizat pe câteva străzi ale orașului și pe poteci de pădure.
☝️ Acest eveniment NU ESTE O COMPETIȚIE sportivă, astfel că nu se va folosi un cronometru și nu se va realiza o ierarhie a celor care trec de linia de finish. Revenim la conceptul inițial al acestui tip de eveniment încurajând participarea tuturor indiferent de pregătirea fizică.

🙌 Ca de fiecare dată participarea la eveniment presupune și o 𝘀𝘁𝗿𝗮̂𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶, sub formă de donație minimă, pentru o cauză. Dedicăm această ediție specială colectării de donații 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝘂𝘀ț𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗖𝗹𝘂𝗯𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝘃 Ș𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗶𝗴𝗵𝗶ș𝗼𝗮𝗿𝗮. Prin aportul nostru încurajăm dezvoltarea acestui club sprijinind sportivii pentru pregătire și participarea lor la competiții și campionate unde ei reprezintă Sighişoara. Acești copii talentați merită din plin să fie susținuți de întreaga comunitate sighișoreană.

❗🥼 Dress code. Participanții sunt rugați să vină la eveniment îmbrăcați în ceva ALB în partea de sus pentru a purta, până la finalul evenimentului, și culorile pudrei holi cu care intră în contact. Pudra folosită este non-toxică și iese la spălare.
⏲ 𝗘𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝘀̧𝗶 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝗰 𝘃𝗼𝗿 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮𝟭𝟱:𝟬𝟬, când participanţii semnează declaraţiile, îşi primesc brățara de participare, şi se colectează donaţiile.
❗ 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗰𝗿𝗼𝘀𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗱𝗮 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟲:𝟬𝟬 î𝗻 𝗰𝘂𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗖𝗹𝘂𝗯𝘂𝗹 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗦𝗶𝗴𝗵𝗶ș𝗼𝗮𝗿𝗮 (𝘀𝘁𝗿. 𝟭 𝗗𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟭𝟵𝟭𝟴, 𝗻𝗿. 𝟯𝟬).

𝗗𝗼𝗻𝗮ț𝗶𝗮 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗺ă 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝘁ă : 20 de LEI / copil și 30 de LEI / adult.
Vârsta minimă de participare fără un părinte / adult însoțitor este 14 ani, copii sub această vârstă putând parcurge traseul în alergare și / sau mers doar cu însoțitor.

Detalii și rezervări:

bottom of page