top of page

1 Iunie, la Stână - Eveniment pentru familii cu copii

Unde?

Stâna de pe Coline, Florești, Laslea

Când?

1 iunie 2021, 09:00:00

Organizator:

Stâna de pe Coline

Pe 1 iunie, deschidem larg porțile stânii, nu lăsăm mieluții să iasă, ci primim familii cu copii mici și mari să aibă parte de o super zi a copilului.

Te așteptăm cu un tur ghidat al stânii, unde poți mângâia animăluțele blânde pe care le avem și învăța cum trebuie ele îngrijite sau cum ne descurcăm noi cu atâția „copii” în ogradă. Avem oi cu miei, căprițe cu iezi, câini timizi care stau la mângâiat și pândesc vreo recompensă ce cade de la masa ta, găinușe și cocoși cu glas frumos, pisici și vițeluși, un tânăr cal năzdrăvan care aleargă strașnic de repede în jurul stânii. Mai avem bibilici și văcuțe care pasc liniștite.
Apoi ne punem la masă, iar copiii ne vor ajuta la asamblarea clătitelor cu cremă dulce sau sărată de urdă. Facem ca un mic atelier.
Urmează prânzul îndestulător cu ceva bun bun la ceaun.
Și apoi facem o plimbare ghidată prin jurul stânii, să avem digestia mai ușoară după ospăț. Ne cățărăm pe dealuri și ne răcorim în păduricea din apropiere. Tot în timpul plimbării noastre adunăm lemne pentru focul de tabără.
Micuții vor avea parte de o surpriză dulce pe finalul zilei. Focul ei îl vor pregăti, iar noi îi vom supraveghea îndeaproape.
O să fie o zi super - super, cu multă voie bună!

Program:
-12:00 Sosire stropită cu limonadă
- 12:30 Turul ghidat al stânii
- 14:00 Atelier de clătite + prânz
- 16:00 Plimbare în jurul stânii
- 18:00 Foc de tabără cu surpriză

Preț: 80lei/adult, 40lei/copil începând cu vârsta de cinci ani.
Înscrierile se fac doar pe WhatsApp la numărul de telefon 0727691276, până cel târziu 25 mai 2021, ora 24:00.

Detalii și rezervări:

bottom of page