top of page

”6 Hands Lunch”: a Slovenian and Transylvanian Sunday Lunch

Unde?

Viscri 32 - White Barn and Blue House

Când?

29 octombrie 2023, 11:00:00

Organizator:

Viscri 32

O duminică gastronomică Sloveno-Transilvăneană în Viscri: prânz cu 3 chefi invitati pentru o experiență culinară unică "6 Hands Lunch".
Găzduit de 2 Women Chef, Mara-Elena Oană de la Viscri 32 și Oana Coantă de la Bistro de l'Arte, în colaborare cu bucătarul sloven Miha Dolinar, evenimentul oferă o atmosferă intimă și relaxată, care redă esența unei zile de duminică petrecute cu bucurie gastronomică.

O întâlnire culinară unică
Cu doar 40 de locuri disponibile, acest eveniment oferă o oportunitate de a degusta un meniu unic într-un mediu autentic și confortabil. Farmecul satului Viscri stabilește cadrul pentru un prânz de duminică care promite să fie cu adevărat de neuitat.

Acest eveniment este despre îmbrățișarea mozaicului de arome și povești din Slovenia și Transilvania. Experimentează unele delicii tradiționale slovene precum Potica sau Kranjska Klobasa și descoperă magia Sarmalelor transilvănene. Asigură-te că lași loc pentru un desert inspirat de rețete vechi în această călătorie gastronomică.
Evenimentul constă într-un meniu fix de 6 feluri de mâncare omnivore. Vă rugăm să rețineți că nu sunt disponibile opțiuni vegetariene sau vegane pentru întregul meniu.

Amuse-bouche
> Papanași sărați și prăjiți.
> Pui umplut cu ciuperci.
Aperitiv
> Supă de ciuperci sălbatice cu găluște și morcovi caramelizați.
> Păstrav la aburi în emulsie de ou cu grăsime de porc și cataif.
Fel Principal
> Sarmale fără carne cu ardei copt și kefir.
> Limba de vită afumată glazurată pe cremă de cartofi.
Desert
> "Bună de Ardeal" cu roșii și griș.
> "Potica" cu tarhon și cremă de brânză.

Va fi disponibilă o selecție exclusivă de vinuri roșii și albe de la crama "De Matei" din Dealu Mare, în meniul de pairing.
Accesul la eveniment se face doar cu un bilet achiziționat în prealabil pe platforma Booktes.com.
Colaborare culturală susținută de Ambasada Sloveniei

Detalii și rezervări:

bottom of page