top of page

Casa Trappold

Strada Principală nr. 75, Apold 547040, Romania

Casa Trappold se află peste vale de Biserica Fortificată din Apold, la numărul 75, la care ajungi trecînd podul de lemn din spatele Primăriei.

Casa în care, pe vremuri, se făcea cea mai bună pită din sat, a fost păstrat recondiționată mobilierul săsesc, conform secolului al XIII-lea


Sunt disponibile 32 locuri dispuse în 13 camere duble cu baie proprie și 2 camere triple cu baie proprie fiecare. La cere mai se pot adăuga paturi suplimentare sau pătuț de bebeluș. Fosta șură a fost transformată în loc de luat masa dotată corespunzător atât pentru mic dejunc, prânz, cinâ cât și pentru o sală de conferință. Iarna este locul ideal de stat la focul din șemineul din centrul încăperii.


Cu o curte imensă și un loc de joacă excelent pentru copii care cuprinde leagăne, tobogane și trambulină, precum și un teren de fotbal, locația oferă și un ciubăr apă caldă și sărată, o saună și un loc de foc de tabără. În spatele curții, în grădină, avem locul de jocuri - masă de biliard, masă de ping-pong și alte jocuri de societate. Vara se montează o piscină în curte iar pe tot parcursul anului punem la dispoziție biciclete pentru plimbarea și cunoașterea zonei.

Găzduim evenimente private în curte sau în șură dar și evenimente business/corporate.

Micul dejun este inclus în prețul camerelor și este pregătit doar cu produse autentice ale locului după rețetele casei. De asemenea, la cerere pregătim prânzul și cina, având un meniu pe care îl oferim clienților. Pentru evenimente pregătim întregul meniu cu produse și preparate transilvănene.


Micul dejun poate fi preparat la cerere, cu produse din sat, bune de tot!

+40 721 059 479

Casa Trappold

bottom of page