top of page

Bassen Pension

Localitatea Bazna, 237, Bazna 557030, Romania

O pensiune ce se auto-caracterizează ca fiind “mic dar chic”, Bassen Pension te duce înapoi în timp, către casa bunicii de altădată, unde mirosul de iarbă sau de fân se îmbină armonios cu cel a merelor sau a bucatelor tradiționale având în același timp întreg confortul prezentului.


Bassen Pension are 3 corpuri de clădiri pentru cazare cu un total de 10 camere. Casa principală sau casa bunicii are 6 camere, toate diferite, fiecare dintre acestea având un nume specific.  Aici veți găsi camera ca: Schmetterling, Grille, Marienkäfer, Glühwürmchen, Hummel și Biene

În perioada mai - septembrie, mai poți încerca una din căsuțele din povești, situate în grădina, fiecare cu  câte două camere. Bineînțeles, fiecare cameră are un nume: camera cu halbe, camera cu ceasuri, camera cu măști și camera cu farfurii, identificate după decorurile aflate la intrare.


Toate camerele sunt clasificate la standard de 3 stele, dotate cu băi individuale cu duș. 


Pensiunea poate răspunde diverselor cerințe fiind o locație ideală pentru cupluri, familii cu copii, grupuri de prieteni de toate vârstele, amatori de turism activ, turism de business altfel (există pregătite spații neconvenționale perfecte pentru conferințe) sau chiar tabere tematice pentru copii și / sau adulți.

+ 40 269 839 681

Bassen Pension, Gabriela Cuzepan, Cristina Iliescu

bottom of page