Drumeţie

Te asteaptăm să descoperi Colinele Transilvaniei la pas. Așa vei putea să respiri natura şi să te bucuri de priveliști și de amintiri inedite. Urmărește zborul acvilei ţipătoare mici, ascultă ciocănitorile ce se ascund în pădurile bătrâne, privește încântat saltul graţios al căprioarelor. Caută un stejar multisecular, îmbrăţișează-l și lasă-l să îţi spună secretele și poveștile sale. Lasă-te fermecat de satele multiculturale, descoperă produse și arome locale și încearcă experienţe noi. Oprește-te să admiri peisajul, miroase florile de câmp, gustă fructe de pădure direct de la sursă, vizitează gospodăriile și stai de vorbă cu oamenii locului.

 

ECHIPAMENT RECOMANDAT: sursă de hidratare, pălărie/sapcă, încălţăminte adecvată.

IMPORTANT DE ȘTIUT: Fiindcă ești într-o arie protejată Natura 2000, cu tradiţie în creșterea animalelor, poţi întâlni atât animale sălbatice cât și câini care păzesc turmele de oi, vaci și bivoliţe. De aceea îţi recomandăm să fii însoţit de un ghid local cu experienţă.

Vrei să pleci la o drumeţie în deplină libertate? Încearcă traseele recomandate sau planifică-ţi singur traseul

Vrei o experienţă personalizată? Contactează un ghid local sau una dintre agenţiile locale cu experienţă pentru detalii.

Credit foto: Florentina Florescu

Sitemap

© 2020 de WPI și Colinele Transilvaniei.

Creat cu Wix.com

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Acest site web a fost creat într-un proiect de colaborare între trei studenți ai Institutului Politehnic Worcester (https://www.wpi.edu/) și Colinele Transilvaniei