top of page

Vino să ne cunoști la Târgul de Ecoturism!Între 17 și 19 mai, te invităm să ne vizitezi la Târgul de Ecoturism din Sibiu, care va avea loc la Muzeul Astra. Aici vei avea ocazia să descoperi ofertele noastre pentru vara 2024 și să afli cele mai bune ponturi pentru a-ți transforma vizita în Colinele Transilvaniei într-o experiență de neuitat.


Activități pentru toată familia

La standul nostru, am pregătit o serie de activități interactive pentru toate vârstele. Dacă ești dornic de aventură, sâmbătă, 18 mai, avem atelierul de căutare a comorilor naturale, care se va desfășura în două sesiuni: la orele 10:00 și 16:00. Alături de noi, vei explora frumusețea și bogăția naturii din zonă.


Tombolă cu premii unice

Ai chef de și mai multă aventură? Participă la tombola noastră cu premii originale, în care poți câștiga:

  • Un prânz și o plimbare prin satul Richiș, lângă Biertan

  • O sesiune de yoga în natură, la Biertan

  • O noapte de cazare la Saschiz, într-o locație fermecătoare

Toate detaliile privind înscrierea și extragerea premiilor le vei găsi la standul nostru. Așa că nu uita să treci pe la noi, la COLINELE TRANSILVANIEI!


Unde ne găsești?

Ne găsești la Muzeul Astra, la standul nostru în zona principală a târgului. Vom fi bucuroși să te întâlnim și să-ți povestim despre toate experiențele pe care ți le-am pregătit în Colinele Transilvaniei. Indiferent dacă ești pasionat de natură, sport sau tradiții, avem ceva pentru tine.

Notează-ți în calendar și hai să ne vedem între 17 și 19 mai la Târgul de Ecoturism din Sibiu, la Muzeul Astra. Noi te așteptăm cu drag și multe surprize!

41 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page