top of page

Pășește în natură: Contribuie la îmbunătățirea traseelor din Colinele Transilvaniei!


foto: Denisa Bobeș


Cu sezonul estival în toi și natura în plină efervescență, te invităm să te alături eforturilor noastre pentru menținerea și îmbunătățirea traseelor ecoturistice din eco-destinația noastră, Colinele Transilvaniei.


Dacă ai avut ocazia să explorezi traseele noastre din eco-destinația din inima Transilvaniei, te rugăm să împărtășești cu noi experiența ta! În efortul nostru continuu de a îmbunătăți infrastructura și de a oferi o experiență optimă celor care vizitează zona dintre Sibiu, Mediaș, Sighișoara, Rupea și Făgăraș, feedback-ul tău este extrem de valoros.


Fiecare răspuns din partea ta ne ajută să înțelegem mai bine cum putem întreține și dezvolta traseele noastre într-un mod sustenabil și prietenos cu mediul. Vrem să ne asigurăm că fiecare pas pe care-l faci în aceste peisaje minunate este unul plăcut și sigur.


În cadrul eco-destinației noastre, Colinele Transilvaniei, te poți bucura de:

  • Trasee de drumeție care te duc prin peisaje de poveste

  • Poteci pentru cicloturism adaptate pentru toate nivelele de experiență

  • Oportunități de a observa flora și fauna locală în habitatul lor natural


Te încurajăm să completezi chestionarul accesând link-ul de mai jos și să ne împărtășești ideile și sugestiile tale pentru îmbunătățirea infrastructurii de ecoturism din Colinele Transilvaniei:Contribuția ta este esențială pentru conservarea și promovarea ecoturismului în Colinele Transilvaniei. Te invităm să fii parte din efortul nostru comun pentru a proteja și valorifica aceste peisaje naturale unice.


16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Коментарі


bottom of page