top of page

Holzstock Festival 2021

Unde?

Hosman

Când?

20 august 2021, 11:00:00

Organizator:

Asociația Centrul European pentru întâlnirea tineretului Hosman (CEPIT)

Holzstock Festival este un mic festival de muzică, cu workshop-uri și ateliere care are loc în satul Hosman de pe Valea Hârtibaciului.

Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În cele două zile de festival, participanții, atât localnici cât și sibieni, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, activități sportive, vizionarea unor filme, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman. Astfel se creează o punte între sibieni și locuitori ai Văii Hârtibaciului.

Program
Vineri, 20. August 2021
Robin and the Backstabbers
The Different Class
Stiff Kicks

Sâmbătă, 21. August 2021
Vița de Vie
Orkid
Wildchild
.....and many more.

Și bineînțeles, ca și în anii precedenți, v-am pregătit multe workshop-uri și ateliere interesante de vizitat în timpul zilei. Detaliile pentru workshop-uri și ateliere vor fi afișate în curând.
Biletele tip Early Bird sunt într-un număr limitat.
Accesul este permis pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
SAU
• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore și care acoperă întreaga durată a evenimentului (20 august, 14.00 PM – 22 august, 14.00 PM) ca și valabilitate.
SAU
rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 realizate la intrarea la festival contra cost.

Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator la punctul de check-in.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.

Urmăriți mai multe detalii despre program, camping, food-court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Hosman pe pagina evenimentului.

Detalii și rezervări:

bottom of page