Transylvania Bike Trails Race 2022

Unde?

Saschiz

Când?

14 august 2022, 04:00:00

Organizator:

NoMad Multisport, Fundația ADEPT Transilvania, Colinele Transilvaniei

press to zoom

press to zoom
1/1

Pe lângă concursul deja știut și potecile superbe, TBT Race este o explorare a vieții la țară, a trecutului nostru, a naturii, a istoriei și tradițiilor sașilor, a culturii din zonă, a mâncărurilor și produselor locale. E o întoarcere în timp și în istorie ce oferă acum o noua abordare turistică: activități pentru o viață activă, trasee unice, confort în cadrul arhitectural refăcut aproape de tradițional, mâncare sănătoasa din producțiile locale.

Pregătiți-vă de vacanță în săptămâna aceea, de odihnă activă si natură. Puteți veni oricând în acea săptămâna că aveți lucruri de făcut, vizitat și admirat. Noi, ca de obicei, în a doua parte a săptămânii dinainte de cursă, vă propunem diferite activități cultural-sportive-socializante.
Ca să nu vă scape nici un element din zonă vă reamintim că TBT Race înseamnă: mișcare – mâncare locală – natură – viață la țară – vacanță – tradiții - socializare – istorie medievală – arhitectură – muzică – și stat seara la foc.

Toate acestea împreuna cu comunitatea locală.

Fiind Sit Natura 2000, cu multe biserici fortificate și cetăți protejate UNESCO, e locul perfect pentru o minivacanță activă în august, la țară. Multe locuri de vizitat le puteți găsi pe site dacă nu vă încadrați în programul standard.

Puteți veni în Colinele Transilvaniei singuri, cu familia sau cu prietenii.
Programul este în lucru - revenim curând cu detalii.

Despre concurs - tbtrace.ro
Înscrieri - http://tbtrace.ro/inscriere/
Traseu - www.tbtrace.ro/traseu (77km, 42km, 24km)
Program - www.tbtrace.ro/program
Regulament - www.tbtrace.ro/regulament

Detalii și rezervări: