Reteaua de Ecoturism

Cine poate fi partener în reţeaua de ecoturism Colinele Transilvaniei? 

Orice operator cu activitate pe teritoriul destinaţiei Colinele Transilvaniei, care are activități turistice (cazare, tour-operator, ghid locali, producător local, meşteşugar, prestator de servicii conexe turismului) și care este de acord cu prevederile prezentului acord de parteneriat. 

PARTENERII COLINELE TRANSILVANIEI” dau valoarea destinației și suntem onorați de activitatea acestora în zona. Sunt aceia cu care ne mândrim și care ne asigură că cei care vin în Colinele Transilvaniei experimentează bucuria, diversitate și pacea pe care Colinele o oferă. 

Prin apartenența la reţeaua locală de produse ecoturistice, oferim o vizibilitate crescută în materialele de promovare ale Colinelor, atât în mediul online cât și materialele printate, dar mai ales prezența acestor parteneri la evenimentele de promovare, la târgurile de turism de profil din țară și din afară. Și cu siguranța partenerii Colinelor, sunt aceia pe care îi recomandăm cu prioritate către turiștii, media, lideri de opinie care vor să vină și să descopere zona. 

Dacă vrei să devii PARTENER ÎN COLINELE TRANSILVANIEI descarcă documentul de aici și asteptăm să ne auzim sau mai ales să povestim pe îndelete despre experiențele pentru suflet pe care le putem dezvolta împreună.

Sitemap

© 2020 de WPI și Colinele Transilvaniei.

Creat cu Wix.com

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Acest site web a fost creat într-un proiect de colaborare între trei studenți ai Institutului Politehnic Worcester (https://www.wpi.edu/) și Colinele Transilvaniei